RootsPeople_Neurology

Het beste uit de business, neurologie en psychologie

Roots People is opgericht door Wybren van Keulen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach in lean management en organisatie-effectiviteit bij vele top-50 bedrijven

Als coach combineert hij die business-expertise met de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van neurologie en psychologie. Oftewel: hoe werken onze hersenen en hoe kunnen we gedrag veranderen?

RootsPeople_Trajecten

Werkwijze: heldere afspraken, afgebakende trajecten

Elk traject bij Roots begint met een intakegesprek. Daarin komt aan bod wat je vraag is, of Roots je daar bij kan helpen en kijken we of er van beide kanten een klik is. Op basis daarvan stellen we heldere doelen. Eventueel maken we een plan van aanpak.

Een gemiddeld coachingstraject neemt 4 tot 6 sessies van 1,5 uur in beslag. Teamtrainingen nemen meestal 2 à 3 dagdelen in beslag.

RootsPeople_Roots

Methodiek: inzicht in je wortels omzetten in gedrag

Groeien begint bij inzicht. Hoe zit ik in elkaar, wat zijn mijn wortels? Als je dat helder hebt kan je situaties in je werk of leven analyseren. Waarom denk, voel of doe ik iets? Welke triggers gaan er vooraf aan gedrag dat ik vertoon? En hoe verander ik vervolgens in een gelukkiger of effectiever mens?

Roots helpt je om met een helikopterview naar jezelf te kijken. Waar nodig gaan we de diepte in: je emoties, je overtuigingen. Vervolgens ga je concreet aan de slag met verandering. Dat doe je door jezelf te observeren en te oefenen in de praktijk. Na afloop evalueren we. Heb je je coachdoel behaald en wat ga je hierna doen?

 

“Je zult zien dat LOSLATEN je beter AF GAAT

en DAT JE meer gedaan krijgt. “