Is jouw team
nog geen winning team?

Er zit meer in je team, daar ben je heilig van overtuigd. De prestaties blijven onder de maat en de energie lekt weg. Wat doe je verkeerd? Als leider ken je de theorie wel. Maar de praktijk is weerbarstig. Hoe doe je dat goed: samenwerken, talent ontwikkelen, vertrouwen kweken en effectief werken? Wat is voor jouw team ‘succes’?

Betere teamrelaties én teamprestaties

Roots helpt je om – samen met je teamleden – een antwoord te vinden op teamvragen. We kijken naar de individuele voorkeursstijlen en de dynamiek binnen het team. Doordat je dat samen doet, komt er begrip en ontstaan er betere teamrelaties.

Dat vormt de basis voor betere teamprestaties. Als teamleider geeft dat rust. Je zult zien dat je beter los kunt laten en meer gedaan krijgt. En je team is na afloop razend enthousiast.

 

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Als je contact opneemt, plannen we een intake in met jou en met een aantal teamleden om de coachvraag helder te krijgen. Aan de hand daarvan plannen we een aantal sessies. Meestal zijn 2 à 3 dagdelen voldoende om de teamrelaties op niveau te brengen. Dan experimenteren we met voorkeursstijlen, met teamdynamiek en met feedback geven en ontvangen. Om ook de teamprestaties een boost te geven, nemen we 2 à 3 dagdelen extra. Dan gaan we aan slag met doelen, kpi’s en speerpunten op een manier die verfrissend is en langdurig jullie werkwijze zal bepalen. Het traject wordt afgesloten met een check-up-sessie na 1 tot 2 maanden.

 

 

“Wees een licht, geen oordeel. Wees een rolmodel, geen criticus