JE VOELT JE OVERSPANNEN EN DEPRESSIEF?

Wat je altijd met succes deed, lukt nu ineens niet meer. Je voelt je moe en je hebt een kort lontje. Wat is er aan de hand? Ben je depressief? Burn-out? Overspannen? Of gewoon heel erg moe…

En steeds dat gedrag waar je zo klaar mee bent. Je wilt stoppen met afreageren op anderen of vluchten in ongezonde gewoontes. Het lukt je gewoon niet om die negatieve patronen te doorbreken.

Je wordt er doodmoe van. En het heeft een negatieve invloed op je werk. En op je relaties. En op je geluk..!

Rust in je hoofd en
LEVENSLUST terug

De meeste mensen lopen minimaal één keer in hun leven vast. Vaak komt dit naar voren in hun werk.

Op eigen kracht veranderen is vaak lastig. Roots helpt je om met een helikopterview naar jezelf en jouw gedrags-patronen te kijken. Waar het nodig is gaan we de diepte in. Je zult zien dat je de antwoorden al jaren met je meedraagt. En dat roept vaak heftige emoties op.

Met je nieuwe inzicht zet je de eerste stappen op weg naar verandering. Na afloop van een traject heb jij de touwtjes weer stevig in handen. Dat zorgt voor nieuwe levenslust. Voor rust in je hoofd. En betere relaties.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Als je contact opneemt, plannen we een intakegesprek in. In dat gesprek inventariseren we jouw coachvraag. Roots kijkt of we jou verder kunnen helpen. En jij beoordeelt of er een klik is. Gaan we verder? Dan volgen er 6 sessies van 1,5 uur. Eerst ontdek en observeer je jouw wortels: emoties, ervaringen en denkbeelden die van invloed zijn op je gedrag. Je krijgt duidelijk waar je écht behoefte aan hebt en daar geef je invulling aan. Zo ontdek je nieuwe patronen voor je werk, je relaties en je toekomst. En daar kan je concreet mee aan de slag.

 

 

“Leef vanuit je verbeelding en niet vanuit je historie.