Sparren over zaken die je

lastig kunt bespreken?

Je draagt een grote verantwoordelijkheid. Daar voel je je goed bij. Maar soms mis je een sparringspartner. Iemand met stevige bagage, die je ambities en zorgen begrijpt. Die vertrouwelijk met je meedenkt over veranderingsplannen. Adviseert over het implementeren van nieuwe strategieën. En je je helpt om het tij te keren als er aan je stoelpoten gezaagd wordt.

Effectiever leidinggeven
In je organisatie

Als leider of bestuurder zie je zaken vaak anders of eerder dan de rest. De kunst is om je visie over te dragen op anderen. Roots helpt je om op een gezonde manier meer invloed te krijgen als leider. Na afloop van een coachingstraject weet je hoe je de flow (weer) in je organisatie of team krijgt. Het leiden zelf kost je minder energie. En je krijgt meer terug van anderen.

 

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Als je contact opneemt, plannen we een intakegesprek in. In dat gesprek inventariseren we jouw coachvraag. Roots kijkt of we jou verder kunnen helpen. En jij beoordeelt of er een klik is. Gaan we verder? Dan komt Roots 2 dagdelen langs om de interactie en dynamiek in je organisatie of team te onderzoeken. Daarna volgen 6 sessies van 1,5 uur. Daarin kijk je met een helikopterview naar jouw manier van leidinggeven, hoe dat overkomt en experimenteer je met leiderschapsstijlen die bij jou passen én effectief zijn!

 

 

“Ik ben geen product van mijn omstandigheden.
Ik ben een product van mijn beslissingen.